tag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post1255774388572814474..comments2023-09-15T08:02:43.408-07:00Comments on Vegán Receptek : Vegán MilánóiUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post-70630217671287271942013-04-02T01:17:20.096-07:002013-04-02T01:17:20.096-07:00Köszi, Zsuzsi! Igazad van, biztos jobb is, köszönj...Köszi, Zsuzsi! Igazad van, biztos jobb is, köszönjük!:)JAnnahttps://www.blogger.com/profile/07547182251358434100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post-27505994453921532172013-04-01T10:30:01.132-07:002013-04-01T10:30:01.132-07:00Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma...Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma és egyéb amivel ízesíteni szeretném és ebbe teszem a száraz szóját amit lassú fővés közben szív fel.A szója csak az első ízt szívja magába.:))Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/18348901048864011112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post-51807541051053352992013-04-01T10:29:09.219-07:002013-04-01T10:29:09.219-07:00Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma...Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma és egyéb amivel ízesíteni szeretném és ebbe teszem a száraz szóját amit lassú fővés közben szív fel.A szója csak az első ízt szívja magába.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/18348901048864011112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post-44917928601234310982013-04-01T10:28:24.454-07:002013-04-01T10:28:24.454-07:00Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma...Soha nem áztatom a szóját, készítek alapot :hagyma és egyéb amivel ízesíteni szeretném és ebbe teszem a száraz szóját amit lassú fővés közben szív fel.A szója csak az első ízt szívja magába.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/18348901048864011112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-767375177284683965.post-36359858970102616962012-12-04T12:45:23.086-08:002012-12-04T12:45:23.086-08:00javaslom hogy a paradicsomléből az egyik hámozott ...javaslom hogy a paradicsomléből az egyik hámozott paradicsom konzerv a másik meg sűrítmény legyen, illetve kevés sárgarépát érdemes reszelni bele!<br /><br />illetve amikor már minden kész pár gerezd fokhagymát nyomjunk nyomón és keverjük hozzá hagyjuk kicsit hogy összeérjenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09526931700361446700noreply@blogger.com