- 1 kg fagyasztott mexikói vegyes zöldség
- 4-5 szem héjába fött krumpli kis
kockákra vágva
- 1 üveg csemege uborka
- 2 alma kis kockákra
vágva.
majonéz:
- 4 joya natur joghurt
- 1 joya tejszínt is
- 4
evőkanál mustár
- 3-4 evőkanál xillit vagy cukor,
- egy kis kanál só
A zöldségeket is
jó megsózni előre egy kicsit összeállítom az egészet és másnap még
sokszor kell egy kis ízesítés.Legtöbbször só és mustár kóstolás szerin
mert a zöldségek eléggé csökkentik a majonéz ízét. a múltkor nem nagyon
sóztam utána elfelejtettem megkóstolni de nagyon jót tesz neki. Ebből
lesz egy jó nagy tállal de ha én nekifogok nem kezdek kevesebbel Persze
mindenki változtathat a tetszése szerint az arányokon.
Halupa Zsuzsa receptje
a héjában főtt nem hélyában főtt, hanem héjában főtt ... pontos "J"-vel ... a hélya az egy madár ... javítsd ki légyszíves, mert ez íygy nagyon ciki ... a recept egyébként tökéletes! :)
VálaszTörlés