Vegán Franciasaláta

  •  1 kg fagyasztott mexikói vegyes zöldség 
  • 4-5 szem héjába fött krumpli kis kockákra vágva 
  • 1 üveg csemege uborka 
  • 2 alma kis kockákra vágva. 
  majonéz:
  • 4 joya natur joghurt
  • 1 joya tejszínt is
  • 4 evőkanál mustár 
  • 3-4 evőkanál xillit vagy cukor, 
  • egy kis kanál só 
  A zöldségeket is jó megsózni előre egy kicsit összeállítom az egészet és másnap még sokszor kell egy kis ízesítés.Legtöbbször só és mustár kóstolás szerin mert a zöldségek eléggé csökkentik a majonéz ízét. a múltkor nem nagyon sóztam utána elfelejtettem megkóstolni de nagyon jót tesz neki. Ebből lesz egy jó nagy tállal de ha én nekifogok nem kezdek kevesebbel Persze mindenki változtathat a tetszése szerint az arányokon.
Halupa Zsuzsa receptje

1 megjegyzés:

  1. a héjában főtt nem hélyában főtt, hanem héjában főtt ... pontos "J"-vel ... a hélya az egy madár ... javítsd ki légyszíves, mert ez íygy nagyon ciki ... a recept egyébként tökéletes! :)

    VálaszTörlés