Gyümölcskrémes


Piskóta:
30 dkg tk bio búzaliszt
15 dkg nádcukor
1tk sütőpor
1tk szódabikarbóna
2,5 dl olaj
1ek 10% ecet

Krém:
Vanília puding
500ml szójatej
tetszés szerinti nádcukor ( 2-3 ek)
vanília aroma
kurkuma

Egyéb: lekvár, ribizli ( más gyümölcs is lehet)

A szilárd dolgokat összekeverjük egy tálba, a folyékony hozzávalókat
is, majd a kettőt összeöntjük és csomómentesre kavarjuk. Sütőpapírral
kibélelt tepsibe öntjük, Előmelegített sütőben kb 30-35 percet sütjük.
Villával végezhetünk tűpróbát, hogy átsült-e teljesen.
Közben elkészítjük a pudingot.
A tésztát hosszában kettévágjuk.Megkenjük ribizlilekvárral, majd a
másik darabot a tetejére tesszük. Erre jön a puding és a gyümölcs.
Klemmné Durst Beáta receptje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése