Avokádókrémes vegyes saláta pirítóssal
- 2 avokádó
- őrölt paprika ízlés szerint( édes nemes is akár vagy másmilyen)
- citromnak leve
- hagyma(vörös), de lila hagymával is finom volt
- pirítós ( bakonyi barna kenyeret használtam)
- valamilyen vegyes saláta ( én bolívia mixet használtam)
Az avokádót minél gazdaságosabban bújtassuk ki a héjából ( én a sötét lila gömbölyűbb fajtát használtam ehhez, de krémesebb mint a hosszúkás zöld véleményem szerint) , fontos hogy érett legyen, természetesen. Villával összezúztam, minél krémesebbre, majd adtam hozzá paprikát, citrom levét, hagymát és még jobban összedolgozzuk majd rákenjünk a pirítósra, hozzá a saláta és kész is. Lyó éttwágyat
Bencze Márk receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése